Ekorrenytt

Hej alla föräldrar! Vi börjar med att välkomna två nya barn från grodan upp till Ekorren.

Nu går det raska steg mot jul…Vi är redan igång med att göra jul-pyssel och träna Lucia-sånger och idag börjar vi med vår egen tillverkade jul-kalender. Barnen kommer att turas om att leta upp dagens siffra på en julgranskula i en gran. På baksidan finns en QR-kod som barnen kommer att scanna och vips så visas på paddan tex dagens aktivitet, pyssel, saga eller nåt annat kul som ska hända!

Tisd 10/12 besöker vi Mariakyrkan och tittar på ett skådespel om jul-krubban.

Ons 11/12 bakar vi peppar-kakor.

Fred 13/12 är ni välkomna på Lucia-firande, se inbjudan på dörren. För er som är nya , tänk på att vi firar ute så ni får plats till overall under deras utklädsel.

Torsd 19/!2 Jul-fest för barnen kl 9-12

Så här ser närmsta veckorna ut.

V49

Månd: Ek och Räv är tillsammans.

Tis: Skogen

Ons: Inne-förmiddag “jul-pyssel”

Tors: Inne-förmiddag “jul-pyssel”

Fred:Ek och Räv är tillsammans

V 50

Månd: Ek och Räv är tillsammans

Tisd: Mariakyrkan

Ons: Inne-förmiddag ” jul-pyssel”

Tors: Inne-förmiddag ” jul-pyssel”. Några barn går med Elin och Rävungarna på gymnastik.

Fred: Ek och Räv är tillsammans. Genrep inför Lucia-tåget på em. Välkomna!

Ha det så gott! Hälsningar Anette, Ima och Elin