Rävungenytt

Hej alla föräldrar!

Det är så roligt att gå på gymnastik med era barn. I torsdags introducerade vi en ny lek som heter fisksoppa, den var mycket uppskattad! Vid nästan varje gymnastiktillfälle har vi rört oss/dansat till Griegs “Bergakungens sal”. Det är mycket kittlande och spännande för barnen när trollen vaknar till liv. I vårt tema är vi inne på kretsloppet, barnen håller på att göra en stor tavla tillsammans som kommer att sitta på vår dokumentationstavla.

Vi välkomnar fyra barn från Ekorren som börjar hos oss på måndag.

Skridskoåkningen börjar för oss onsdag den 4/12, vi åker tre gånger innan jul, anslag finns i hallen

Nu närmar sig december och vi kommer att ha fullt upp med olika aktiviteter inför julen. Barnen kommer att erbjudas att göra olika julpyssel och pepparkaksbak,

12/12 Vi besöker Maria kyrkan för en julvandring (gymnastiken uteblir)

13/12 Luciafirande, se anslag i hallen