Ekorrenytt

Hej allihop!

Vi hade en trevlig höstfest tillsammans med era barn. Under förmiddagen delade vi in oss i grupper då vi tittade på fina löv i skogen och klistrade en lövtavla på gården. Därefter åt vi en fantastisk kalkonmiddag ihop som Manuel lagat.

I December kommer fyra barn börja på Rävungarna och två ifrån grodans barn börja hos oss på ekorren. Vi kommer att vara 17 stycken ekorrar.

I vårt grön flagg tema: hav och vatten har vi tittat på en kort film om Paxi och vattnets kretslopp. Nu tar vi en paus i temat och kungaskogen som vi fortsätter med i januari. Vi kommer nu att förbereda oss inför julen med sånger och pyssel.

vecka 47 och 48

måndag: Ekorren och Rävungarna är tillsammans

tisdag: Vi tar bussen till en lekplats. V 48 går vi till polislekplatsen.

onsdag: Inneförmiddag, delas in i tre olika grupper. Vi börjar sjunga Luciasånger. V 48 skapar vi julpyssel i små grupper.

torsdag: 6 av barnen går på gymnastik med Rävungarna. Resten av gruppen har rörelse och rytmik på förskolan.

fredagar: Ekorren och Rävungarna är tillsammans.