Rävungenytt

Hej alla rävungeföräldrar! Välkomna tillbaka till förskolan, det är så roligt att få träffa era härliga barn igen efter sommaren, gamla som nya!

Vi är i full gång med att arbeta med temat trygghet och säkerhet. Just nu arbetar vi med materialet om Vilse och detta gör vi både i skogen och på förskolan. Titta gärna på vår tavla på förskolan och låt gärna barnen berätta för er vad det handlar om. Där finns även alla härliga självporträtt som era barn har gjort.

För närvarande är vi 11 barn i vår grupp och vi har lärt känna varandra nu, det är aktiva, glada och roliga lekar som era barn leker. Vi har precis fått tillgång till vår rävungelya (vårt fina rum) och där ska vi ha material som är anpassade till vår grupp. I skogen plockar vi björnbär, tittar och letar efter sniglar, gråsuggor, maskar och alla möjliga små djur. Det byggs kojor och klättras i träd.

Vår tennis har börjat men nu på månd 9/9 är det ingen tennis. Kom ihåg att läsa vårt veckoschema i vår hall.

Ha en fortsatt trevlig vecka! Gunilla och Karin